Kassemetoden vol. 2

Skulle nesten tro at Nessie har lest forrige bloggpost, for de siste dagene har hun overrasket veldig. Hun flytter nå bakparten uten oppfordring og har til og med flyttet den inntil benet mitt tre ganger på dagens trening! 😀 Så det kan vel sies at hun nå er på trinn 3, og det skal vi jobbe videre med de neste dagene, kanskje vi kan filme en økt også.

Nessie er faktisk kommet lengre enn Wilma for øyeblikket. Wilma får ikke helt teken på at det er bakparten som skal flyttes, og vil aller helst bruke kassa som target enten for nese eller labb. Det gikk litt fremover i dag, men har ikke løsnet heeelt enda. Så vi får bare fortsette å prøve – når hun først skjønner det så sitter det godt. 🙂

Begge hundene er kjempeivirge på å trene for tiden, og de vil heller stå klar på kassa istedenfor å avslutte treningen! Nessie er på stua mens jeg trener Wilma nede i gangen, og da piper og «trompeterer» hun. Håper hun gir seg med det etter hvert da, hehe. Men det er jo egentlig positivt, for hun har jo lyst til å trene! Nessie er også så søt når hun virkelig tenker seg om og lurer på hva hun skal gjøre for å få godbit. Da ser hun på meg og lager en lang sutrelyd mens hun logrer.

Fiskekake er veldig populært som godbit for tida. Funker fjell, men lukter mye. Men hva gjør man ikke for arbeidsiver og gode forsterkere.

IMG_3296 2

Legg igjen en kommentar